Algemene voorwaarden

Bij Moosach Bikes leveren wij kwalitatief hoogwaardige fietsen en accessoires. De prijzen op de website kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen. De totaalprijs die op je opdrachtbevestiging staat is de prijs waarvoor wij de fiets(en) en eventuele accessoires zullen leveren. Jij, de koper, betaalt de fiets en accessoires voorafgaand aan de levering of ter plekke bij het afhalen daarvan. Annuleren van de levering is mogelijk tot een dag voor de afgesproken leverdatum. Ruilen is alleen mogelijk binnen 8 dagen en indien het product geen enkele sporen van gebruik vertoont aan bijvoorbeeld banden, velgen en/of rem. De uitrusting van de meeste Moosach fietsen is bewust basic. Het is mogelijk dat de fiets niet voldoet aan alle legale eisen voor gebruik op de Nederlandse openbare weg. Jij als koper bent zelf verplicht om naar eigen inzicht, wens en smaak de maatregelen te treffen om de fiets straat-legaal te maken.
Slotbepaling: we hopen dat je geniet van iedere kilometer die je aflegt met jouw unieke Moosach!


Garantiebepaling

Een Moosach is voor het overgrote deel afgemonteerd met onderdelen die afkomstig zijn van gerenommeerde fabrikanten. Wij hanteren voor die onderdelen de garantie van de betreffende leverancier. Je factuur dient als garantiebewijs.
Bij Moosach Bikes maken wij bewust gebruik van frames en voorvorken met een geschiedenis. Deze zijn volledig door ons gecontroleerd en gereviseerd. Alhoewel wij instaan voor de kwaliteit van het gebruikte frame kunnen wij, gezien het unieke karakter hiervan, geen garantie verlenen op eventuele fouten. Bij Moosach Bikes hebben wij echter service hoog in het vaandel staan. Indien er onverhoopt een probleem optreedt met het frame zullen wij alles in het werk stellen om, in alle redelijkheid, voor beide partijen de juiste oplossing te vinden. Tot slot: om schade te voorkomen, verwachten we dat je zuinig bent op jouw one-of-a-kind Moosach :)


Moosach Bikes

Moosach Bikes is een handelsnaam en merknaam van Factor Tachtig vof – KvK 17 19 8216,

Raadhuisplein 2a
5298 CD Liempde
0411-633650