Close Video
sideview

Cyan

VERKOCHT
 • Over Cyan
  • Plum is één van de oudste rijwielhandelaars bij onze zuiderburen. Zoals ze in Gent zelf claimen: "Overal ziet men fietsen rijden van Plum". Deze klassieke Belgische koersfiets - een onvervalste Plum Vainqueur - ontpopte zich uiteindelijk tot een échte Moosach.

   Deze specifieke Plum vond zijn oorsprong in de vroege jaren 80. Jarenlang was deze met top-materiaal afgemonteerde bliksemschicht verzekerd van zijn plek, vooraan in het peloton. Er werd gekoerst. Hard en met de blik op oneindig. Na jaren trouwe dienst werd deze Plum echter tóch door de tijd ingehaald en vond zijn Waterloo in een Oisterwijkse schuur. Ontdaan van de wielen, voorzien van een dikke laag stof en de decals vervaagd.

   Vastbesloten om deze oude glorie te laten herleven, lieten we frame en voorvork een prikkelend chemisch bad ondergaan. Vervolgens werden deze voorzien van een nieuwe strakke laklaag. En wat voor een laklaag! Tijdens de fotosessie stopten automobilisten. Hoofden draaiden om. Buurtbewoners stapten op ons af. We kunnen maar één ding concluderen; als je niet van aandacht houdt kun je deze Cyan maar beter laten staan!
 • frame en voorvork
  • Fabrikant Plum Vainqueur. Staal. Dit frame is 54cm hoog. Het beste geschikt voor berijders met een beenlengte van ┬▒ 80cm.

 • Specificaties